dog-278542
A séta kutyánknak ugyanolyan létszükséglete, mint az evés, vagy az ivás. Ősi ösztön, mely azt jelenti kedvencünknek, hogy végre, végre vadászni indulunk. Ezért fogadják kutyáink minden esetben kitörő örömmel ezt a programot, hiszen kiélhetik ösztönviláguk eme fontos részét. A rendszeresen sétáló kutyák egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak.
Semmiképpen sem akarunk a gazdi helyére lépni, ezért a séta során csak minimális szabályrendszert állítunk fel a kutyának. Éppen annyit, amennyire mindenképpen szükség van ahhoz, hogy biztonsággal, problémák nélkül vihessük el sétálni kedvencüket. Esik? Nem baj! Süvölt a szél? Nekünk nem probléma!
Az első alkalommal megismerkedünk, összebarátkozunk a kutyával. A séták időpontja rugalmas, megbeszélés kérdése. Minimum két alkalmat javaslunk hetente, mely minden esetben egy óra időtartamra szól. Nem vállalunk formális képzést, tanítást. A séta során tapasztalt viselkedésről természetesen visszajelzést adunk a gazdiknak. Amennyiben szükséges, alapvető tanácsokkal is szolgálunk. Igény esetén szívesen ajánlunk általunk nagyra tartott kiképzőket, kutyaiskolákat.
Galériánkba minden kutyáról folyamatosan kerülnek fel képek, így Ön is megnézheti a mai séta legizgalmasabb pillanatait.