dog-278542


“Hát ide figyeljetek kicsik, nagyok és közepesek! Ahogy ez a Váli János sétáltat kutyát, nem sétáltat úgy senki! Ő egy erre született géniusz. Volt egy kutyám a Blöki. Na belőle is ő csinált embert. Fel is vették Blökit a Mézga sorozatba. Ritkán szólt, de akkor magvasat! Ezért jutalomból megrajzoltam a Sétamester logóját, amit a Facebook-on tekinthettek meg!”

Jenkovszky Iván rajzfilm- és látványtervező  (Macskafogó, Szaffi, Dr. Bubó, stb.)


 “Kiváló szakember, Igazi kutyamester :)
Pontos , imádja és érti a kutyákat !!!
Nagyon köszönöm, a kutyák nevében is.

Üdv: Robi és a kutyák : Mihály, Málna”


 

Nem csak séta hanem tanulás is. Kutyusunk imádta és türelmetlenül várta a reggeli sétákat, mi pedig napi visszajelzést kaptunk. Professzionális, pontos és ami a legfontosabb szereti és érti a kutyákat!”

Varga Zsuzsanna


 “Jani érti a kutyánk lelkét. Kitartó, figyelmes és elkötelezett tanítója kutyáknak és gazdáiknak. Minden beszélgetésünk értékes, sokat tanulunk Alízról Jani megfigyelései alapján – és magunkról is… Alíz pedig alig várja a napi találkozást!”

Bruckner Zoltán


  “ Boldog, kiegyensúlyozott kutyánk van, a Sétamesternek köszönhetően! Nagyon szeretünk a kutyánkkal sétálni, futni, játszani, tanulni, de erre sosincs elég időnk. Én nyugodtabb vagyok, amióta a Sétamester is foglalkozik Alizzal!

Bruckner Adri


” Látszik a változás Sütin a rendszeres “többlet”mozgásnak köszönhetően. Nyugodtabb, nagyokat alszik :). A legjobb azonban, hogy végre én is megtanultam sétálni vele! Nem húz, nem rángat, nagyon élvezem.”

Jenkovszky Szilvia


“Nagy segítség, sokkal vidámabb az Egres. Könnyebben kezelhető. Mindezen kívül sok hasznos gyakorlati tanácsot kaptunk, amitől javult a viszonyom a kutyával. Köszönjük Sétamester! :)”

R. Szandra